Το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που τιμάται από το καταξιωμένο Interior Design Magazine

Το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που τιμάται από το καταξιωμένο Interior Design Magazine

Συνολικά 2.016 υποψηφιότητες από 38 χώρες διαγωνίστηκαν σε 130 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων

Το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που τιμάται από το καταξιωμένο Interior Design Magazine
Tο πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που πετυχαίνει διάκριση στο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνει εδώ και 11 χρόνια το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Interior Design στη Νέα Υόρκη είναι το Domes Noruz Chania, Autograph Collection της εταιρίας Ledra Hotels and Villas SA.

Συνολικά 2.016 υποψηφιότητες από 38 χώρες διαγωνίστηκαν σε 130 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων, έχοντας καταθέσει τη δική τους πρόταση για τη σχεδιαστική, αρχιτεκτονική και διακοσμητική τους ταυτότητα. Στο εμβληματικό κτίριο IAC building του Frank Gehry στη Νέα Υόρκη 1200 καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου είδαν από κοντά την 1η Δεκεμβρίου 2016 τη διαδικασία απονομής των βραβείων και διακρίσεων, από τη διευθύντρια του Interior Design Magazine, Cindy Allen και την εκδότρια Carol Cisco στους καλύτερους της χρονιάς στον κλάδο του design.

To Interior Design θεωρείται το κορυφαίο περιοδικό αρχιτεκτονικής και διακόσμησης παγκοσμίως, καλύπτοντας τις τάσεις του design για περισσότερο από 80 χρόνια, ενώ φτάνει σε 340.000 αναγνώστες μηνιαίως. Τα βραβεία του αποτελούν μοναδικό θεσμό για τους επαγγελματίες του χώρου, καθώς αναδεικνύουν τα πιο σημαντικά projects σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Domes Noruz Chania, Autograph Collection διαγωνίστηκε για τον αρχιτεκτονικό και εσωτερικό του σχεδιασμό στην κατηγορία ξενοδοχειακών μονάδων διακοπών (Hospitality: Resort Hotel), μαζί με τις μονάδες East Miami, με την υπογραφήClodagh Design, The Asbury Bonetti, με υπογραφή Bonetti/Kozerski Architecture and Stonehill & Taylor και Il Sereno, που ήταν σχεδιασμένο από την Patricia Urquiola.

Το πρώτο βραβείο Hospitality: Resort Hotel κέρδισε η πολυβραβευμένη Patricia Urquiola, ενώ το Domes Noruz Chania, AutographCollection απέσπασε έπαινο, όντας το μόνο και το πρώτο ελληνικό ξενοδοχείο που διακρίνεται σε αυτήν την κατηγορία.
Κλείσιμο

Το Domes Noruz εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της εταιρίας Ledra Hotels and Villas SA Γιώργο Σπανό και τους Στέφανο Σκανδάλη, αρχιτέκτονα που είχε την ευθύνη της αρχιτεκτονικής σχεδίασης των κτηρίων, τη Νένη Σπάρτση, αρχιτέκτονα που ανέλαβε τη διακόσμηση των κοινόχρηστων και εξωτερικών χώρων, του Spa, των εστιατορίων και του χώρου υποδοχής και την Ολίβια Σίσκου, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, που έβαλε την υπογραφή της στο στήσιμο και τη διακόσμηση των δωματίων του ξενοδοχείου.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης