Στις περιοχές κινδύνου θα εντάξει η γερμανική κυβέρνηση από την Κυριακή την Ελλάδα, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας λαμβάνοντας υπόψη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων της νόσου Covid.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιδημιολογικού ινστιτούτου Robert Κoch, λόγω της της απότομης αύξησης του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοιού, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας θα συμπεριλάβει τη χώρα μας, την Ολλανδία και τμήματα της Δανίας στις «περιοχές κινδύνου».
Η ανακοίνωση του «Robert Koch Institute» σημαίνει ότι το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες που θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες αυτές ότι τα κρούσματα του κορωνοιού είναι αυξημένα.
Για την Ολλανδία και την πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη, αυτό έχει επίσης πρακτικές συνέπειες: Όποιος εισέλθειστη Γερμανία δια ξηράς αι δεν έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει από κορωνοιό, θα υποχρεούται να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid.
Ελλάδα και Ολλανδία, δύο δημοφιλείς προορισμοί διακοπών για τους Γερμανούς περιλαμβάνονται από την Κυριακή στη λίστα κινδύνου, σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο n-tv.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»