Ίος: Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου

Ίος: Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ο ταξιδιωτικός συντάκτης προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί για τη μοναδική αύρα που εκπέμπει

ios
Στη λίστα με τα 100 εντυπωσιακότερα νησιά του κόσμου συμπεριλήφθηκε η Ίος από τον διεθνή ειδησεογραφικό ιστότοπο Insider.com (https://www.insider.com/under-the-radar-islands-everyone-should-visit-in-their-lifetime-2018-8).

Εκτός από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού, ο ταξιδιωτικός συντάκτης προτείνει ανεπιφύλακτα το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων για τη μοναδική αύρα που εκπέμπει αλλά και την ιδιαίτερη νυχτερινή ζωή που προσφέρει. Σημειώνεται, ότι ο ενημερωτικός όμιλος του Insider είναι δημοφιλής σε πάνω από 350 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους.

Spectacular Beaches in Ios island Greece


Tην ίδια στιγμή, η Ίος πρωταγωνιστεί και σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του ιταλικού περιοδικού Dove με τίτλο «Ελλάδα θα επιστρέψουμε σύντομα!», (https://viaggi.corriere.it/eventi/editoriale-rivista-viaggi-dove-giugno-2020-in-edicola/). Το εν λόγω δημοσίευμα, όπως τονίζεται, προέκυψε έπειτα από στοχευμένο δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργανώθηκε πέρυσι με την προσωπική φροντίδα της προϊσταμένης του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, Κικής Μπουλασίδου και τη στήριξη του Δήμου Ιητών.

Στο πλαίσιο της αναθέρμανσης των επαφών με διεθνή ΜΜΕ, το Nautical Channel αποδέχτηκε την πρόταση της δημοτικής Αρχής του νησιού να μεταδώσει ξανά το ημίωρο επεισόδιο για την Ίo, το οποίο είχε γυριστεί προ διετίας. Με αφετηρία που συνέπεσε συμβολικά με το πρώτο επίσημο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού στις 15 Ιουνίου και για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταδόθηκε 17 φορές το επεισόδιο «πλημμυρίζοντας», με εντυπωσιακές εικόνες της Ίου, τους τηλεοπτικούς δέκτες του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου, που αναμεταδίδεται σε κανάλια και πλατφόρμες σε 70 χώρες με 20.000.000 τηλεθεατές.

Κλείσιμο
The Cyclades with Andi van Zyl - Ios - Nautical Channel


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Η αυθεντικότητα σε καλεί

Ελλάδα και Αίγυπτος αποφάσισαν άρση της καραντίνας για τους ταξιδιώτες τους

Τουρισμός για Όλους: Πάνω από 300.000 οι αιτήσεις - Νέα προθεσμία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης