Γιατί οι μεγαλύτερες εταιρείες εγκαταλείπουν το Microsoft Azure για το Google Cloud

Google_cloud_cloudevo

O Andrew Newdigate, Υπεύθυνος του GitLab για την μεταφορά στο Google Cloud Platform, δήλωσε ότι ο λόγος γι αυτή την αλλαγή είναι η βελτίωση των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που παρέχει το GitLab.

Η Google πέτυχε μια μικρή νίκη έναντι της Microsoft στο άκουσμα της είδησης ότι το GitLab θα μεταφέρει όλες τις εργασίες του από το Azure cloud στο Google Cloud.

Όταν η Microsoft εξαγόρασε το GitHub πολλοί χρήστες δεν φάνηκε να χάρηκαν. Τουλάχιστον 100.000 από αυτούς αποφάσισαν να αφήσουν το GitHub για το GitLab, το οποίο θα μεταφέρει όπως είπαμε παραπάνω, ολόκληρη την πλατφόρμα στο Google Cloud (GCP).

O Andrew Newdigate, Υπεύθυνος του GitLab για την μεταφορά στο Google Cloud Platform, δήλωσε ότι ο λόγος γι αυτή την αλλαγή είναι η βελτίωση των επιδόσεων και της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που παρέχει το GitLab. Ειδικότερα, η μεταφορά αυτή γίνεται διότι η εταιρία πιστεύει ότι το μέλλον ανήκει στην πλαφόρμα ανοιχτού λογισμικού Kubernetes. Μέσω αυτής της πλατφόρμας η αξιοπιστία των έργων μεγάλης κλίμακας είναι εγγυημένη. Συνεπώς το Google Cloud είναι η καλύτερη επιλογή και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι η Google εφηύρε την πλατφόρμα του Kubernetes με αποτέλεσμα να παρέχει και την καλύτερη υποστήριξη.

Τέλος, το GitLab ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει την μεταφορά στο Google Cloud στις 28 Ιουλίου. Ωστόσο το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο μιας και χρειάζεται να μεταφερθούν 200 terabytes δεδομένων από το Microsoft Azure στο Google Cloud.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

facebook

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - Ορισμένοι αναφέρουν ότι οι σελίδες έπεσαν τελείως, ενώ υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες πρόσβασης 

3
mobile_eu

Οι κλήσεις θα κοστίζουν 19 λεπτά το λεπτό, ενώ τα μηνύματα 6 λεπτά το ένα - Οι νέες τιμολογήσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Μαΐου του 2019 - Ανάπτυξη κατάλληλων δικτύων 5G μέχρι το 2020 - Νέο σύστημα προειδοποίησης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης