Σε ψηφιακές ουρές όσοι θέλουν να πάρουν πρώτοι το νέο iPhone

Σε ψηφιακές ουρές όσοι θέλουν να πάρουν πρώτοι το νέο iPhone

Εκσυγχρονίζεται το παλιομοδίτικο σύστημα με τα χαρτάκια που έδιναν και έπαιρναν οι υπάλληλοι της Apple από όσους περίμεναν με τις ώρες

Σε ψηφιακές ουρές όσοι θέλουν να πάρουν πρώτοι το νέο iPhone
H Apple θα δοκιμάσει ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης όσων σπεύσουν να αγοράσουν πρώτοι από τα καταστήματα της το iPhone 6 και 6 Plus, δημιουργώντας όπως πολλές φορές έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια μεγάλες ουρές.

Όπως αναφέρει το 9to5mac.com, το παλιομοδίτικο σύστημα με τα χαρτάκια που έδιναν και έπαιρναν οι υπάλληλοι της Apple από όσους περίμεναν στην ουρά, προκειμένου να έχουν έτοιμες τις συσκευές -ανάλογα με τη διαμόρφωση που ο κάθε πελάτης επιθυμούσε, θα αντικατασταθεί από ένα ηλεκτρονικό σύστημα εξυπηρέτησης.

Κλείσιμο
Μέχρι πρότινος, τα χαρτάκια αυτά έδιναν τη δυνατότητα σε κάθε κατάστημα να ελέγχει καλύτερα τον όγκο των προς πώληση συσκευών και λειτουργούσε καθησυχαστικά προς εκείνους πως ήξεραν ότι τουλάχιστον δεν έχαναν τον χρόνο τους περιμένοντας με τις ώρες στην ουρά για ένα iPhone που δεν θα ήταν διαθέσιμο όπως θα το ήθελαν, όταν θα έφτανε η ώρα να μπουν στο κατάστημα.

Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που έχει το όνομα “Reservation Pass”, όσοι βρίσκονται στην ουρά θα λαμβάνουν μέσω SMS ή email στο τηλέφωνό τους μια ψηφιακή κάρτα. Αφού τη συμπληρώσουν, θα μπορούν να επιστρέψουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στο κατάστημα για να παραλάβουν το νέο τους iPhone.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης