Τελικά, αξίζει να αγοράσεις refurbished laptop

Τελικά, αξίζει να αγοράσεις refurbished laptop

Tο «refurbished» είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται σε ένα χρησιμοποιημένο προϊόν που έχει επαναπιστοποιηθεί ή επισκευαστεί για μεταπώληση

shutterstock_539659507-1024x681
Η τεχνολογία δεν σταματά ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπολογιστές και τα λάπτοπ και οι εφαρμογές που τρέχουν σε αυτούς εξελίσσονται συνεχώς.

Καθώς όλο και περισσότερες πτυχές της ζωής και της εργασίας περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία, είναι όλο και πιο σημαντικό για τους ανθρώπους να έχουν υπολογιστές στο σπίτι που τους επιτρέπουν να συμβαδίζουν με τη σταδιοδρομία, τα χόμπι και τις οικογένειες.

Ωστόσο το κόστος των ολοκαίνουργιων υπολογιστών μπορεί να είναι απαγορευτικό για κάποιους προϋπολογισμούς.

Ευτυχώς, για σας οι κατασκευαστές υπολογιστών και οι μεταπωλητές προσφέρουν συχνά refurbished υπολογιστές και laptop με χαμηλότερο κόστος.

Tι σημαίνει «refurbished»

Το «refurbished» είναι ένας γενικός όρος που αναφέρεται σε ένα χρησιμοποιημένο προϊόν που έχει επαναπιστοποιηθεί ή επισκευαστεί για μεταπώληση.

Υποδηλώνει δε ότι το προϊόν έχει περάσει από μια ολοκληρωμένη διαδικασία – συμπεριλαμβανομένων επισκευών, αντικαταστάσεων και δοκιμών ποιότητας – και πλέον φέρει σε ένα καθορισμένο πρότυπο απόδοσης και ποιότητας.

Γιατί να αγοράσετε ένα Refurbished laptop;

Κλείσιμο
Στην αγορά θα βρείτε πολλούς Refurbished φορητούς υπολογιστές με έκπτωση 25-50% σε σχέση με τις αρχικές τους τιμές. Το πιο σημαντικό είναι ότι ένας υψηλής ποιότητας Refurbished φορητός υπολογιστής θα λειτουργεί σαν καινούργιος. Επίσης, όπως ήδη αναφέραμε οι Refurbished φορητοί υπολογιστές έχουν υποβληθεί σε πολλές δοκιμές.

Όλα αυτά διασφαλίζουν ότι θα έχετε φορητό υπολογιστή χωρίς προβλήματα υλικού ή λογισμικού. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα αρχικά εξαρτήματα υλικού τους είναι καινούργια, οι Refurbished φορητοί υπολογιστές μπορούν να έχουν την ίδια διάρκεια ζωής με τους νέους φορητούς υπολογιστές.

Αυτό σημαίνει ότι σας δίνουν ένα μέσο προσδόκιμο ζωής, τουλάχιστον τρία έως πέντε χρόνια.

Επιπρόσθετα, τα περισσότερα από τα Refurbished προϊόντα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας.

Τα Refurbished προϊόντα είναι αξιόπιστα αρκεί να επισκευάζονται από τον κατασκευαστή και έχουν τουλάχιστον 6-12 μήνες εγγύηση. Διαφορετικά, η γνησιότητα του προϊόντος θα αμφισβητηθεί και είναι προτιμότερο να αποφύγετε την αγορά τέτοιων προϊόντων.

Επενδύοντας σε refurbished προϊόντα, το συνολικό κόστος αγοράς είναι κλασματικά χαμηλότερο από ότι αν αγοράζατε καινούργιο, εξοικονομώντας σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού σας.

Τέλος όταν αγοράζετε έναν refurbished φορητό υπολογιστή, όχι μόνο αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του εξαρτήματός του, αλλά βοηθάτε τελικά στη μείωση του αριθμού των υπολογιστών και των φορητών υπολογιστών που πηγαίνουν στον χώρο υγειονομικής ταφής και συμβάλλετε στο πρόβλημα των ηλεκτρονικών αποβλήτων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείτε να αναζητήσετε καινούργια λάπτοπ και υπολογιστές στο SHOPFLIX.gr σε συμφέρουσες τιμές που θα καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Κάντε τώρα τις αγορές σας και αποκτήστε όποιο υπολογιστή θέλετε φορητό ή μη, όσο και εάν αυτός κοστίζει σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι το SHOPFLIX.gr γιορτάζει έναν χρόνο και κάθε ώρα ένας τυχερός κερδίζει μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ.

Γραφτείτε στο newsletter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης