Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ανησυχία των γιατρών των ομάδων της Serie A για την επιστροφή στην δράση

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ανησυχία των γιατρών των ομάδων της Serie A για την επιστροφή στην δράση

Έγγραφο – φωτιά των γιατρών των ιταλικών ομάδων προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το οποίο σπέρνει αμφιβολίες για την επιστροφή της Serie A, υπό το φόβο νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού

serie_a_10
Οι γιατροί των συλλόγων της Serie A εξέφρασαν τις έντονες αμφιβολίες τους για επιστροφή στην δράση, στην σκιά του κορωνοϊού και χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί εμβόλιο για την καταπολέμησή του.

Εν αναμονή της τελικής απόφασης της ιταλικής κυβέρνησης, έγγραφο γεμάτο απορίες για την επιστροφή στην δουλειά, το οποίο υπέγραφαν οι 17 από τις είκοσι ομάδες της πρώτης κατηγορίας (δεν συμπεριλαμβάνονταν Γιουβέντους, Λάτσιο και Τζένοα) εστάλη στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Σε αυτό, οι γιατροί των 17 συλλόγων αναρωτιόνταν μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να κινηθούν οι σύλλογοι αν βρεθεί παίκτης θετικός στον ιό Covid-19 στην διάρκεια του πρωταθλήματος, κατά πόσο θα είναι διαθέσιμα τα μαζικά τεστ, αλλά και ποια είναι η νομική ευθύνη των γιατρών για οτιδήποτε συμβεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξήγησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είχε ήδη αναλυθεί στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Αθλητισμού, Βιντσέντζο Σπανταφόρα.

Συν τοις άλλοις, ο γιατρός της Ρόμα, Αντρέα Καουζαράνο, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος του «ποτέ δεν εκφράστηκε κατά της επιστροφής στις προπονήσεις».

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλές αμφιβολίες στις τάξεις των ομάδων για το πότε και πως θα καταστεί δυνατή η επιστροφή στις προπονήσεις, αρχικά σε μικρά γκρουπ και στη συνέχεια ομαδικά, ενόψει μιας πιθανής επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 200.000 οι νεκροί σε όλον τον κόσμο από τον κορωνοϊό

«Τα χώνει» στον Μαραντόνα ο διαιτητής του τελικού στο Μουντιάλ του 1990: «Από τους χειρότερους που έχω γνωρίσει»

Ο άγνωστος πόλεμος του πετρελαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης