Κίνα: Άλλαξε πινακίδες κυκλοφορίας για να αποφύγει ελέγχους και τον έδιωξε η ομάδα του

Κίνα: Άλλαξε πινακίδες κυκλοφορίας για να αποφύγει ελέγχους και τον έδιωξε η ομάδα του

Η πρωταθλήτρια Κίνας έδιωξε διεθνή ποδοσφαιριστή ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει ελέγχους κυκλοφορίας με απίθανο τρόπο - Δείτε βίντεο

yu-hanchao
Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Κίνα παραμένει σε αναστολή λόγω κορωνοϊού, αλλά η πρωταθλήτρια Γκουανγκτζού Εβεργκράντε ήδη μετρά μια σημαντική απώλεια η οποία όμως δεν έχει σχέση με την πανδημία.

Για την ακρίβεια αυτή η υπόθεση διεκδικεί με άνεση το χρυσό βατόμουρο για απώλεια δουλειάς και πολύ δύσκολα ο Γιου Χαντσάο θα βρει κάποιον άλλον να τον ανταγωνιστεί.

Οι αρχές της Γκουανγκτζού εδώ και λίγα χρόνια έχουν επιβάλλει τον εξής κανόνα (προκειμένου να υπάρξει έλεγχος της κυκλοφορίας εντός της πόλης: οι κάτοχοι οχημάτων των οποίων η άδεια κυκλοφορίας έχει εκδοθεί σε άλλη πόλη (είτε είναι επισκέπτες ή προσωρινά εργαζόμενοι) επιτρέπεται να τα έχουν σε κίνηση για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες , αλλά κατόπιν πρέπει να τα κρατούν ακινητοποιημένα για άλλες τέσσερις ημέρες.

Ο Χαντσάο, το αυτοκίνητο του οποίου έχει πινακίδες από την γενέτειρα Λιαονίνγκ (που απέχει μόλις 2.700 χιλιόμετρα από την Γκουανγκτζού) έχοντας περάσει το όριο των 4 ημερών, το θυμήθηκε όταν ήδη είχε φύγει από το σπίτι του και έτσι σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και με... μαρκαδόρο άλλαξε στην πινακίδα του το γράμμα E μετατρέποντας το σε F.



Ωστόσο η προσπάθεια του καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικούς και λίγο αργότερα συνελλήφθη από την αστυνομία με την Εβεργκράντε να ανακοινώνει και τη λύση της συνεργασίας τους, καθώς όπως αναφέρεται στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας όποιος παραβιάζει το νόμο αυτομάτως απομακρύνεται!

Ο 33χρονος εξτρέμ πήγε στην Εβεργκράντε το 2014 και στα χρόνια της παραμονής του η ομάδα ήταν η πιο πετυχηνμένη στο κινεζικό πρωτάθλημα, έχοντας κατακτήσει και το ασιατικό Champions League ενώ είχε και 59 συμμετοχές με την εθνική Κίνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Φαν’τ Σιπ: «Υπήρχε αρνητική ενέργεια γύρω από την Εθνική - Στόχος η ανανέωση»

Συγκινητικό βίντεο από την Μπαρτσελόνα: «Σήμερα αγωνιζόμαστε, αύριο θα απολαύσουμε»

Serie A: Ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα μόνο όταν θα υπάρχει εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Οι σύλλογοι της Premier League επιστρέφουν 200 εκατ. στους κατόχους διαρκείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης