«Ντόπες» Καρέρα στον βουρκωμένο Αραούχο

«Ντόπες» Καρέρα στον βουρκωμένο Αραούχο

Ο Αργεντινός ήταν περίλυπος για τις ευκαιρίες που έχασε και ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ φρόντισε να του ανεβάσει την ψυχολογία

karera-araouxo-fili
Το ματς με τον Άρη δεν «πήγε» στον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να δώσει στην ΑΕΚ μεγαλύτερο προβάδισμα από το τελικό 2-1.

Ο Αργεντινός φορ ήταν περίλυπος πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στα αποδυτήρια και φαινόταν βουρκωμένος, αφού δεν πίστευε ότι δεν είχε καταφέρει να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Μάσιμο Καρέρα βλέποντας την εικόνα του «Τσίνο» έσπευσε να τον ανεβάσει και σύμφωνα με την «Ώρα» του είπε: «Δεν θέλω να σε βλέπω ποτέ έτσι. Θέλω να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις και να χαμογελάς».

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του τη βεβαιότητα πως αν αποδώσουν έτσι και στη ρεβάνς η πρόκριση θα είναι δική τους. «Μπράβο για τη νίκη και την προσπάθεια. Δουλέψαμε καλά στο γήπεδο και μου άρεσε ότι είχαμε διάρκεια. Πιθανότατα αξίζαμε να πάρουμε περισσότερα από το παιχνίδι. Θα τα πάρουμε όμως στη συνέχεια αν κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε. Θα αποκτήσουμε αυτό που δικαιούμαστε εφόσον συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης: 

Κύπελλο Ελλάδας: Όλα ανοιχτά για τον τελικό μετά το 3-2 στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακός και το 2-1 στο ΑΕΚ-Άρης - Δείτε τα γκολ

Καρέρα: Έτσι δεν πάμε πουθενά ως ΑΕΚ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης