Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών: Ήττα από Σερβία και πάει για έβδομη θέση η Ελλάδα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών: Ήττα από Σερβία και πάει για έβδομη θέση η Ελλάδα

Την ήττα από τη Σερβία με σκορ 12-9 γνώρισε η Εθνική πόλο Ανδρών και έτσι θα παίξει για τις θέσεις 7-8 απέναντι στη Ρωσία, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης

polo-n1
Ένα ημίχρονο άντεξε απέναντι στη Σερβία η Εθνική πόλο Ανδρών, καθώς ηττήθηκε 12-9 και έτσι θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία (26/1, 15:30), για τις θέσεις 7-8 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Παρά το κακό της ξεκίνημα στο ματς, καθώς βρέθηκε πίσω με σκορ 3-1, η Εθνική κατάφερε να απαντήσει στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου με τους Γενηδουνιά και Κολόμβο και να ισοφαρίσει (3-3). Με γκολ του Βλαχόπουλου, η Ελλάδα πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα (3-4) στην αναμέτρηση, αλλά οι Σέρβοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους στον παίκτη παραπάνω και έτσι έκαναν την ανατροπή (6-5) στο τέλος του πρώτου μέρους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η Εθνική βρέθηκε πίσω με δύο τέρματα (7-5), με τη Σερβία να είχε τον έλεγχο και να κλείνει την τρίτη περίοδο με το υπέρ της 10-7. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Βλάχου έβγαλαν καλές άμυνες, αλλά ήταν πολύ άστοχοι στην επίθεση, με τους Σέρβους να μην απειλούνταν και μάλιστα να πηγαίνουν στο +4 (11-7), περίπου 2:30’’ πριν από τη λήξη. Στον εναπομείναντα χρόνο το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα με το τελικό 12-9.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης