La Liga: Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 2-1: Μόνη πρώτη με show Καζεμίρο - Δείτε τα γκολ

La Liga: Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη 2-1: Μόνη πρώτη με show Καζεμίρο - Δείτε τα γκολ

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Καζεμίρο έβαλε δύο γκολ σε ένα ματς και οδήγησε τη Ρεάλ στο 2-1 επί της Σεβίλλης και στο +3 από την Μπαρτσελόνα

000_1NW4L2
Εκοβε, μοίραζε, σκόραρε. Ηταν παντού, σε κάθε φάση, κάθε στιγμή. Στο εντός με τη Σεβίλλη ο Καζεμίρο ήταν το απόλυτο αφεντικό. Δεν το είχε κάνει ποτέ ξανά με αυτόν τον ολοκληρωμένο τρόπο. Δεν ήταν επομένως, μόνο η πρώτη φορά που έβαλε δύο γκολ σε έναν αγώνα, αλλά όλη του η εκπληκτική εμφάνιση που οδήγησε τη Ρεάλ στη δύσκολη νίκη με 2-1.



Το παιχνίδι ήταν αργό και χωρίς φάσεις στο α’ μέρος, με το VAR να ακυρώνει το γκολ του Ντε Γιονγκ (29’). Η Ρεάλ χρειάστηκε να φτάσει στο 57’ για να κάνει πρώτη φάση και σε αυτήν κιόλας σκόραρε. Ο Γιόβιτς έστρωσε με εκπληκτικό τακουνάκι και ο Καζεμίρο το τελείωσε με ωραίο πλασέ πάνω από τον Βάτσλικ.

Στο 64’ και αφού άδειασε τρεις αντιπάλους, ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε με γκολάρα, μα πέντε λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος μέσος με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στους Μαδριλένους και τους έστειλε στο +3 από την Μπαρτσελόνα που έχει όμως ματς λιγότερο (Κυριακή εντός με Γρανάδα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο (71’ Μεντί), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Ροντρίγκο (62’ Βινίσιους), Γιόβιτς
(62’ Γιόβιτς)

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Χεσούς Νάβας, Ρεγκιλόν, Μπανέγα (80’ Ρόνι Λόπες), Φερνάντο, Βάσκες (75’ Ολ. Τόρες), Γκούντελι, Μουνίρ (66’ Εν Νεσίρι), Ντε Γιονγκ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης