Πούγγουρας: Αρνητική χρονιά το 2019

Πούγγουρας: Αρνητική χρονιά το 2019

Ο νεαρός στόπερ του Παναθηναϊκού μίλησε για το έτος που έφυγε, αλλά και εκείνο που έρχεται για το «τριφύλλι»

4949764
Ως μία «αρνητική χρονιά» για τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε ο Αχιλλέας Πούγγουρας το 2019, μέσω των όσων είπε στην εφημερίδα «SportDay».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Πώς ήταν για σένα το 2019 που στους τελευταίους του μήνες ήσουν βασικός κι αναντικατάστατος; «Για μένα ήταν μία χρονιά διαφορετική από το καλοκαίρι και μετά. Στην αρχή της όντως δεν έπαιζα πολλά παιχνίδια. Μετά μέσα κι από τα φιλικά καθιερώθηκα. Αν το δούμε γενικά πάντως, αναφορικά με την ομάδα δηλαδή, δεν νομίζω πως το 2019 ήταν μία χρονιά που είχε θετικό πρόσημο. Ήταν μία αρνητική χρονιά. Προσπαθούμε, κάνουμε τα πάντα για να το αλλάξουμε αυτό. Θέλω να πιστεύω πως το νέο έτος θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Οι προσδοκίες σου από το 2020; «Να πάμε σε έναν τελικό Κυπέλλου. Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Να παίρνουμε νίκες μέσα από καλές εμφανίσεις, μέσα από όμορφο ποδόσφαιρο».

Πρόσφατα ο Γιώργος Δώνης είπε πως θεωρεί δεδομένο πως θα κληθείς στην Εθνική Ελλάδας. Πώς το βλέπεις και το πώς το περιμένεις αυτό: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Πιστεύω πως όσο παίζω και κάνω καλές εμφανίσεις, θα έρθει αργά ή γρήγορα».

Κλείσιμο
Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό... «Είχαμε παίξει και την προηγούμενη σεζόν τέτοια ματς. Το κάναμε και την τρέχουσα, όπου το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου ήταν πολύ σημαντικό για μας. Θεωρώ πως θα τα πάμε καλά».

Πώς είδες τη γιορτή της ομάδας που είχε 1500 άτομα: «Ήταν πολύ όμορφα. Πιστεύω δώσαμε χαρά σε όλα τα παιχνίδια που ήρθαν. Πρέπει να έρχονται μικρά παιχνίδια ακόμα πιο κοντά στον σύλλογο. Περάσαμε πραγματικά ωραία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης