Premier League: Βρήκε ξανά το χαμέγελο του ο Τζάκα!

Premier League: Βρήκε ξανά το χαμέγελο του ο Τζάκα!

Με αρκετά ευχάριστη διάθεση συμμετείχε ο Γκρανίτ Τζάκα στην πρωινή προπόνηση της Άρσεναλ, την Πέμπτη και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Έμερι για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Γουλβς

xhaak
Ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», φαίνεται πως ξεπέρασε την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρέθηκε έπειτα από το ματς της περασμένης Κυριακής με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς».

Ειδικότερα, ο Τζάκα παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης δείχνοντας σε καλύτερη κατάσταση για να δουλέψει και να δηλώσει διαθέσιμος για την προσεχή αναμέτρηση με τους «λύκους»...

Υπενθυμίζεται,  πως ο άσος της Άρσεναλ τα έβαλε με τον κόσμο της ομάδας λόγω των αποδοκιμασιών στο πρόσωπό του ύστερα από το λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλς και σαν να μην έφτανε αυτό άλλαξε την φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram να ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά!

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Ελβετός έβγαλε τη φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο με το περιβραχιόνιο των «κανονιέρηδων» και την αντικατέστησε με μια αντίστοιχη από συμμετοχή του με την Εθνική της χώρας του.

Το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο νεαρός διεθνής θα ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην επόμενη αναμέτρηση με την Γουλβς για την 11η αγωνιστική της Premier League.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης