Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το Master Chef

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το Master Chef

O άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μιγκέλ Τόρες, που αποχώρησε το καλοκαίρι από την ενεργό δράση, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο Μasterchef Celebrity της Ισπανίας

masterchef-celebrity-espana
Τη σεζόν 2013-2014 ο Μιγκέλ Τόρες φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, ερχόμενος από την ισπανική Χετάφε. Ο κεντρικός αμυντικός ωστόσο δεν μακροημέρευσε στην πειραιώτικη ομάδα και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Μάλαγα. Εκεί παρέμεινε μέχρι και την προηγούμενη σεζόν, όπου σε ηλικία 33 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό ποδοσφαιρική δράση.

Σήμερα, σε συνέντευξη του στην Ισπανία στο «Radio Marca», αναφέρθηκε στην απόφασή να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, λέγοντας: «Δεν μετανιώνω, αποσύρθηκα την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί να είχα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μάλαγα, αλλά είχε ωριμάσει η απόφαση στο μυαλό μου. Η κατάσταση στην ομάδα δεν ήταν η επιθυμητή, είχε κλείσει ο κύκλος μου και δεν ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού.

Πιστεύω πως υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο. Δοκιμάζω άλλα αθλήματα, όπως το πάντελ και το τένις, τρώω καλύτερα, απολαμβάνω τη ζωή μου, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου».

Όσον αφορά την καλύτερή του ποδοσφαιρική στιγμή, τόνισε: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα με την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σκαρφάλωσα από την Ρεάλ Καστίγια στην πρώτη ομάδα. Αυτοί οι ανεπανάληπτοι φίλαθλοι. δεν ξεχνιούνται αυτά».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο ισπανικό «Masterchef Celebrity». Υπογραμμίζοντας πως είναι φίλος με τον γνωστό Ισπανό σεφ Πάκο Ρονθέρο: «Μου αρέσει πολύ η γαστρονομία, είμαι φίλος με τον Πάκο Ρονθέρο, έναν από τους καλύτερους Ισπανούς chefs και μου μαθαίνει τα μυστικά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης