Basket League, Χολαργός-Κύμη 73-66: Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Χολαργός

Basket League, Χολαργός-Κύμη 73-66: Έπαιξε όσο χρειάστηκε ο Χολαργός

Πιο δύσκολο από ότι αναμενόταν, ο Χολαργός νίκησε την Κύμη 73-66 στο «Αντώνης Τρίτσης» για την 21η αγωνιστική της Basket League και έφτασε τις δέκα νίκες και κοντά στα πλέι οφ

4760679
Ο Χολαργός νίκησε σχετικά δύσκολα στα κεντρικά προάστια την Κύμη 73-66 για την 21η αγωνιστική της Basket league και με δέκα νίκες πλησίασε τα πλέι οφ, αφήνοντας με πέντε νίκες στην αγωνία τους Κουμιώτες.

Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη διατήρησαν ένα μικρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και, όσο και αν πιέστηκαν, δεν το έχασαν και έφτασαν στη νίκη.

Σε αυτό συνετέλεσαν περισσότερο οι Τάλτον με 18 και Γιάνκοβιτς με 17 πόντους. Για τους Ευβοιώτες, ξεχώρισαν και οι Σαγκς με 18 και Καρινιάουσκας με 14 πόντους.

Ο Χολαργός επέβαλλε το ρυθμό του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έχοντας περισσότερες επιλογές στην επίθεση από περιφέρεια και ρακέτα και φτάσαμε στο +7 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Η Κύμη βρήκε τις λύσεις και ανέβασε την απόδοσή της στην αρχή της δεύτερης περιόδου, με τον Σαγκς να έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια τους για τους παίκτες του Ισίδωρου Κουτσού. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε τη συμπαράσταση του Καρινιάουσκας σε αυτό το διάστημα και η Κύμη ισοφάρισε προσωρινά, όμως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +3 για τους γηπεδούχους.

Οι καλές άμυνες στην αρχή της τρίτης περιόδου δεν άφησαν να γίνει καλό ματς και να ξεχωρίσει κάποια ομάδα ιδιαίτερα, με τους Τάλτον και Γιάνκοβιτς να δίνουν το ρυθμό στον Χολαργό και να φτάνουνε στο +5 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Κλείσιμο
Στην αρχή της τέταρτης περιόδου, ο Χολαργός βρήκε περισσότερες επιθετικές επιλογές με τους Οκερεαφόρ και Χόκινς, οπότε φτάσαμε στο τελικό +7.

Δεκάλεπτα: 23-16, 38-35, 52-47, 73-66
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης