Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών - Έκαναν γυαλιά καρφιά καταστήματα

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών - Έκαναν γυαλιά καρφιά καταστήματα

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα τραυματία - Με ρίψεις δακρυγόνων απάντησαν οι αστυνομικοί - Τέσσερις προσαγωγές

epeisodia5
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αγρινίου με συμπλοκές μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, πολύ κοντά στο σύνδεσμο των οπαδών της ομάδας του Αγρινίου.

Προηγήθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ οπαδών και ακολούθησαν σοβαρές εμπλοκές

Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον ένα τραυματία και ζημιές σε καταστήματα.

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα κινούνται προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής, προκαλώντας ζημιές σε καταστήματα.

Η αστυνομία προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων, καθώς και σε τέσσερις προσαγωγές.  Οι προσαχθέντες εξετάζονται ως προς την συμμετοχή τους στα επεισόδια, τα οποία ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα όταν διασταυρώθηκαν δύο ομάδες οπαδών των ομάδων οι οποίοι και συνεπλάκησαν. 

Λίγη ώρα αργότερα, τις 6 το απόγευμα οργανωμένα και με συνθήματα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν τις πορείες τους προς το γήπεδο. Την ίδια ώρα ξεκίνησαν και οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού από τον σύνδεσμο του.

Κλείσιμο
Στην οδό Παπαστράτου, στο ύψος της συμβολής με Καραϊσκάκη, οπαδοί των δύο ομάδων ήρθαν κοντά και ακολούθησε νέος γύρος έντασης, εκσφενδονίστηκαν πέτρες, που έληξε με την επέμβαση και τη χρήση χημικών από την αστυνομία. Μικροαψιμαχίες σημειώθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης, όπως στην οδό Βλαχοπούλου όπου δέχτηκε επίθεση δικυκλιστής.

Η αστυνομία του Αγρινίου-που ενισχύθηκε από όμορες περιοχές- είναι επί ποδός σε πολλά σημεία της πόλης. Ο ερχομός των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ήταν εύκολο να αποτραπεί και το βάρος πέφτει στην περιφρούρηση της μετακίνησης τους στο γήπεδο και στην αποτροπή νέας συνάντησης με οπαδούς του Παναιτωλικού. Εξω από το γήπεδο έχει συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος οπαδών του ΠΑΟΚ πολλοί από τους οποίους δεν διαθέτουν εισιτήριο.

Πηγές: agriniopress.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ


16 Μαρτίου 2019


epeisodia2
epeisodia3
epeisodia4
episodeia1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης