Χάβος: «Είναι πολύ μεγάλη η πρόκριση της Λαμίας, σταθήκαμε και τυχεροί»

Χάβος: «Είναι πολύ μεγάλη η πρόκριση της Λαμίας, σταθήκαμε και τυχεροί»

Ο Μάκης Χάβος σαφώς πανευτυχής μίλησε για την μεγάλη πρόκριση της Λαμίας απέναντι στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι πλέον η ομάδα του δικαιολογημένα κάνει... όνειρα

4703128
Για το κλειδί της πρόκρισης, για το όνειρο του τελικού αλλά και για τον σπουδαίο Σαράνοφ μίλησε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο.

Ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολυμπιακού είπε:

Για το παιχνίδι: « Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είχε φλύαρη κατοχή στο α' μέρος αλλά είχαμε προβλήματα με σουτ και από την δεξιά μας πλευρά. Είχαμε πολλά εύκολα πουλήματα της μπάλας. Στο 2ο μέρος αλλάξαμε τον σχηματισμό με δύο εσωτερικά χαφ και έναν αμυντικό. Το γρήγορο γκολ του Τομάς μας βοήθησε. Σταθήκαμε τυχεροί με τις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τις επεμβάσεις του Σαράνοφ. Εάν είχε μπει ένα γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά».

Για το όνειρο του τελικού: «Είναι σαν ένα όνειρο δεν το έχουμε πιστέψει ακόμα. Όταν αποκλείεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δύο μεγαθήρια, έχουμε όνειρα. Να είμαστε ταπεινοί και σεμνοί. Πρέπει και μαθηματικά να σωθούμε. Εάν πάμε παραπέρα θα είναι δώρο Θεού για την πόλη».

Για τον Σαράνοφ: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχουμε έναν υπέροχο γυμναστή τερματοφυλάκων. Και ο Μπαντής πριν χτυπήσει και ο νεαρός ο Κατσικάς έχουν πάει πολύ καλά. Το θέμα είναι να έχεις ετοιμοπόλεμους τερματοφύλακε. Έχουμε κίπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά και πρέπει να διαχειρίζεσαι αλλιώς την κατάσταση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης