Ολυμπιακός: Μαρινάκης και οργανωμένοι μίλησαν στην ομάδα

Ολυμπιακός: Μαρινάκης και οργανωμένοι μίλησαν στην ομάδα

«Σκασμένος» από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και εξέφρασε προς τους παίκτες την απογοήτευσή του, ενώ το ίδιο έκανε και αντιπροσωπεία των ερυθρόλευκων

4731242
Το αφεντικό των «ερυθρόλευκων» έντονα δυσαρεστημένος, από έναν αποκλεισμό που ούτε αυτός μπορούσε να φανταστεί βρέθηκε μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια και... πέρασε το μήνυμα της απογοήτευσης και προς τους παίκτες.

«Κόντρα στον ασύμμετρο και λυσσαλέο πόλεμο, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι. Και σήμερα δεν ήμασταν. Δεν χωράει καμία άλλη συζήτηση. Θα έπρεπε να μπούμε και να προκριθούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε» είπε αρχικά ο κ. Μαρινάκης και συμπλήρωσε: «Η διοίκηση και ο κόσμος νιώθει ντροπή. Ξέρουμε τι συμβαίνει και για αυτό έπρεπε να ήμασταν ατσαλί και αυτό που έγινε, δεν συνάδει με την ιστορία του Ολυμπιακού».

Εκτός του ηγέτη του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια βρέθηκε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

Οι τελευταίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους προς τους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για μία νύχτα που δεν τιμά τον σύλλογο αγωνιστικά, καθώς ο σημερινός αποκλεισμός ήταν μία μεγάλη αποτυχία κι αφού έγινε η σχετική συζήτηση οι οπαδοί αποχώρησαν.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης