Ουάρντα: «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου, δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ»
Ο Αμρ Ουάρντα με μία ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και την ανάρτησή του κατά της ΑΕΚ. Τι ανέφερε ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου
Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.
Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.