Ουάρντα: «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου, δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Ουάρντα: «Το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου, δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ»

Ο Αμρ Ουάρντα με μία ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και την ανάρτησή του κατά της ΑΕΚ. Τι ανέφερε ο Αιγύπτιος άσος του Ατρόμητου

4729071
Αναλυτικά η ανάρτηση του Ουάρντα στο Instagram:

Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου.

Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ζητώ συγνώμη από όλη την φίλαθλη Ελλάδα καθώς και από την ομάδα της ΑΕΚ για την χτεσινή συμπεριφορά μου. Δυστυχώς τα συνθήματα έναντιον της οικογένειας μου καθώς και της θρησκείας μου με εξόργισαν με συνέπεια να μην μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση.Βγηκα εκτός εαυτού και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας μου. Ειλικρινά δεν ήθελα να προσβάλλω την ομάδα και τους φιλάθλους της ΑΕΚ καθώς και την ομάδα που αγωνίζομαι τον Ατρόμητο . Υπόσχομαι ότι δεν θα αντιδράσω με αντίστοιχη συμπεριφορά στο μέλλον καθώς σέβομαι και αγαπώ την Ελλάδα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amr Warda (@ammrwardda) στις



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης