Οργή στην ΑΕΚ για τις υβριστική ανάρτηση του Ουάρντα: Θα επιβάλουμε τον σεβασμό σε όλους

Οργή στην ΑΕΚ για τις υβριστική ανάρτηση του Ουάρντα: Θα επιβάλουμε τον σεβασμό σε όλους

»Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό όλων, αλλά, αν δεν τον έχει, μπορεί και να τον επιβάλλει» έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ

ouarnta-aek
Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι κινήσεις του Αμρ Ουάρντα κατά την αντικατάστασή του στον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΚ και η προκλητική ανάρτησή του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, απάντησε πως η «Ένωση» αξίζει το σεβασμό όλων και όταν «δεν τον έχει, μπορεί και να τον επιβάλλει»!

«Τελικά για ό,τι έγινε απόψε στο ΟΑΚΑ υπεύθυνος ήταν ο αρχηγός και η παρέα των πρωταθλητών!

Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό όλων, αλλά, αν δεν τον έχει, μπορεί και να τον επιβάλλει!

Τα όσα έχει πετύχει κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει και την αξιοπρέπειά της δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να την προσβάλλει! Για αυτό είναι υπεράνω προσβλητικών συμπεριφορών! Δεν την ακουμπάνε!

Προσωπική μου εκτίμηση παραμένει ότι το μεγαλύτερο ζητούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο σεβασμός στον αντίπαλο. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε!», έγραψε διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook

Δείτε την ανάρτησή του



Η ένταση με τον Ουάρντα ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Αιγύπτιο άσο του Ατρομή του να κάνει χειρονομίες προς τους οπαδούς της ΑΕΚ την ώρα που γινόταν αλλαγή θέλοντας -προφανώς- να τους πικάρει μέσω του ΠΑΟΚ και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Κλείσιμο
ΑΕΚ - Ατρόμητος: Χειρονομίες Ουαρντα στην αλλαγή


Οι χειρονομίες προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να πλησιάζει τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό και να του λέει «δεν θα κάνεις χειρονομίες στον κόσμο».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ουάρντα έδωσε συνέχεια στην κόντρα με απαράδεκτο υβριστικό και ειρωνικό μήνυμα στo Ιnstagram στο οποίο έγραψε Ντιμπιντιμπιντιμπιντάι Ουάρντα σας γ...ει», ενώ αναφέρθηκε και στις ήττες των «κιτρινόμαυρων» από Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και... Ολυμπιακό!

Κι αν υποθέσει κανείς ότι στις δύο πρώτες ομάδες που ανέφερε έχει κάτι να τον συνδέει, η αναφορά στον Ολυμπιακό είναι εντελώς ακατανόητη και φαίνεται ότι έγινε ξεκάθαρα για να προκαλέσει..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης