Τις προηγούμενες ημέρες το σουβλάκι… «Τσιτσιπάς» που «δημιούργησε» ένα ελληνικό εστιατόριο στην Αυστραλία, έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Με την πρώτην ευκαιρία ο Στέφανος επισκέφθηκε το εστιατόριο για να γευτεί το δικό του σουβλάκι «Τσιτσιπάς».
Ο Έλληναςτενίστας, ανέβασε μάλιστα βίντεο στο Instagam όπου τρώει το συγκεκριμένο σουβλάκι.
Το σουβλάκι… «Τσιτσιπάς», μπορεί να κοστίζει 16 δολάρια, αλλά έχει γίνει ανάρπαστο.
Το εστιατόριο στη Μελβούρνηπου διευθύνει η Νικόλ Παπασάββα, κάλεσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για να διαλέξει αυτός τα υλικά που θα έχει το δικό του σουβλάκι. Έτσι, λοιπόν το «Tsitsipas Souvlaki» που πλέον σερβίρεται σε Αυστραλούς αλλά και ομογενείς, αποτελείται από αρνί, πατάτες, τομάτα, τζατζίκι, ρόδι και λίγο βασιλικό.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.