Πάει Λαμία… λειψός ο Παναθηναϊκός

Πάει Λαμία… λειψός ο Παναθηναϊκός

Θα ταξιδέψει Λαμία με απουσίες -όπως αναμενόταν- για το ματς του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός. Το πλάνο του Γιώργου Δώνη (βγαίνει σήμερα από το νοσοκομείο) για το ματς με τους Φθιωτούς

πσσ
Φεύγει για Λαμία με απουσίες ο Παναθηναϊκός.

Δεν γινόταν η ίωση που έχει «χτυπήσει» το «τριφύλλι» να μην του προκαλέσει απώλειες για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (10/01, 19:30) για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» δεν θα ζητήσουν αναβολή και θα αναχωρήσουν σήμερα για τη Φθιώτιδα και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόκειται να πάρει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, δεν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.


Γιάννης Μπουζούκης, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Οικονόμου και Βαγγέλης Θεοχάρης αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής (σήμερα θα ανακοινωθεί), διότι ο οργανισμός τους ταλαιπωρήθηκε αρκετά από το μικρόβιο, το οποίο… κυκλοφορεί ακόμη στο Κορωπί, καθώς τα τελευταία θύματα ήταν χτες κάποια μέλη του «πράσινου» σταφ.

Υπάρχουν σκέψεις από τον Γιώργο Δώνη για σύστημα 3-5-2. Λογικά ο Διούδης θα είναι στο τέρμα. Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης και Πούγγουρας θα είναι οι τρεις αμυντικοί σε αυτό το σενάριο. Ο Ινσούα θα καλύψει την αριστερή πλευρά, ο Κουλιμπαλί τη δεξιά. Χατζηγιοβάνης και Βέργος θα είναι στην επίθεση. Πιθανότητες να παίξει έχει και ο Εμανουηλίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης