Ρονάλντο: Η Ρεάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους!

Ρονάλντο: Η Ρεάλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους!

Με επίσημη ανακοίνωση τους οι «μερένγκες» επιβεβαίωσαν το deal του Ρονάλντο με τη «μεγάλη κυρία» κι αποχαιρέτησαν με... ύμνους τον Πορτογάλο - Διαβάστε το συγκινητικό αντίο του CR7 προς τους οπαδούς της Ρεάλ

ronaldo_arthro2
Είναι πλέον οριστικό! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και με τη βούλα παίκτης της Γιουβέντους καθώς οι Μαδριλένοι με επίσημη ανακοίνωση τους επιβεβαίωσαν τη συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την μετακίνηση του CR7.

«Σεβόμενοι την επιθυμία που εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Γιουβέντους για την παραχώρηση του αθλητή», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωση της η πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία αποχαιρέτησε τον Πορτογάλο με ύμνους για τα όσα πρόσφερε στο σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.




«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε έναν παίκτη που αποδείχθηκε ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο λαμπρές στιγμές στην ιστορία του συλλόγου και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου» συνεχίζει η ανακοίνωση των Μαδριλένων και συμπληρώνει αποθεώνοντας τον πρώην πια παίκτη της:
 
Κλείσιμο
«Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια και τους θριάμβους που έχουν επιτευχθεί στα γήπεδα κατά τη διάρκεια αυτών των 9 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένα παράδειγμα αφοσίωσης, εργασίας, υπευθυνότητας, ταλέντου και βελτίωσης».
 
Κι η υπόκλιση της Ρεάλ ολοκληρώνεται με την καταγραφή των πεπραγμένων του CR7 με τη φανέλα της βασίλισσας:
«Έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 παιχνίδια. Συνολικά κατέκτησε 16 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 4 Champions League, 3 εκ των οποίων ήταν διαδοχικά και 4 τις 5 τελευταίες σεζόν. Σε ατομική βάση, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 4 φορές τη Χρυσή Μπάλα και 3 φορές το Χρυσό παπούτσι.
Για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Cristiano Ronaldo θα είναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μια μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές. Κι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου».



Η ανοικτή επιστολή του Κριστιάνο στους φίλους της Ρεάλ
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ρεάλ, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μερένγκες» δημοσιεύτηκε η αποχαιρετηστήρια επιστολή του Πορτογάλου προς τους φίλους των Μαδριλένων, μέσω της οποίας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από την ομάδα.

«Αυτά τα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην πόλη της Μαδρίτης ήταν τα πιο χαρούμενα στη ζωή μου. Έχω μόνο όμορφα συναισθήματα και μεγάλο σεβασμό για την ομάδα αυτή και για την πόλη. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τους πάντες για την αγάπη και την στοργή που εισέπραξα», αναφέρει αρχικά ο Κριστιάνο και στην συνέχεια εξηγεί τους λόγους του αποχωρισμού:

«Ωστόσο, πιστεύω ότι έφτασε η στιγμή για να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και για τον λόγο αυτό ζήτησα από την ομάδα να αποδεχθεί την μεταγραφή μου. Έτσι αισθάνομαι και ζητώ από όλους και ειδικότερα τους οπαδούς μας να με καταλάβουν».

Κατόπιν κάνοντας μια αναδρομή στην παρουσία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ο Πορτογάλος αναφέρει:
«Ήταν πραγματικά εννέα καταπληκτικά χρόνια. Ήταν 9 μοναδικά χρόνια. Ήταν όλα θαυμάσια για εμένα, χρόνια μεγάλων επιτυχιών, αλλά και σκληρά χρόνια γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάντε μεγάλες απαιτήσεις. Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω ότι απόλαυσα το ποδόσφαιρο εδώ με μοναδικό τρόπο.

Είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, ένιωσα πάντα τη θέρμη στήριξη ενός υπέροχου κόσμου και όλοι μαζί κερδίσαμε τρία Τσάμπιονς Λιγκ στη σειρά και 4 τίτλους πρωταθλητών Ευρώπης σε πέντε χρόνια. Με τη βοήθειά τους, σε προσωπικό επίπεδο είχα την ικανοποίηση να κερδίσω 4 χρυσές μπάλες και 3 χρυσά παπούτσια. Όλα αυτά στο διάστημα της παραμονής μου σε αυτή την τεράστια ομάδα.
cristiano_ronaldo_mesa2
cristiano_ronaldo_mesa
Η Ρεάλ έχει κατακτήσει την καρδιά μου, αλλά και εκείνη της οικογένειάς μου, και για αυτό περισσότερο από κάθε τι άλλο θέλω να πω σας ευχαριστώ: ευχαριστώ την ομάδα, τον πρόεδρο, τους υπεύθυνους, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους γιατρούς, και όλους όσοι εργάζονται σε αυτή ακούραστα κάθε μέρα.

Θέώ να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους οπαδούς μας, αλλά το ισπανικό ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκειας αυτών των 9 χρόνων είχα θαυμάσιους παίκτες απέναντι μου και εκφράζω τον σεβασμό και την αναγνώριση μου προς όλους αυτούς.

Έζησα πολλά όμως γνωρίζω ότι έφτασε ο χρόνος για να ανοίξω έναν νέο κύκλο. Φεύγω αλλά αυτή η φανέλα, αυτό το σήμα και το 'Σαντιαγο Μπερναμπέου' θα συνεχίσουν να είναι μέσα μου όπου και να είμαι...

Σας ευχαριστώ όλους, και φυσικά, όπως είπα και πριν από 9 χρόνια όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο γήπεδο μας: Ζήτω η Μαδρίτη!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης