Θα το παλέψει για Πόνσε η ΑΕΚ

Θα το παλέψει για Πόνσε η ΑΕΚ

Ο Εζέκιελ Πόνσε είναι ο νούμερο ένα στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ

ponse-aek-new
Σε πρώτη θέση φαίνεται πως έχει περάσει ο Εζέκιελ Πόνσε στη λίστα των επιλογών της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ φορ. Ο 21χρονος Αργεντινός φορ έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η «Ένωση» για την αντικατάσταση του Σέρχιο Αραούχο, αλλά ασφαλώς δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση.

Το θετικό είναι πως ο παίκτης δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην πρωταθλήτρια Ελλάδας και η προοπτική συμμετοχής στο Champions League ή έστω στο Europa League είναι κάτι που τον δελεάζει. Όσον αφορά το κασέ του, στη Ρόμα, που διατηρεί τα δικαιώματά του, αμείβεται με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο η Λιλ κάλυψε τις μισές απολαβές του τη φετινή σεζόν όπου έπαιξε δανεικός στη γαλλική ομάδα. Συνεπώς το συμβόλαιό του δεν θα είναι πρόβλημα, αφού είναι περίπου μέσα στα όρια που έχει προϋπολογίσει η ΑΕΚ εφόσον τον αποκτήσει με ανάλογη φόρμουλα.

Ένα πεδίο προβληματισμού είναι ότι η Ρόμα τον έδωσε στη Λιλ με οψιόν αγοράς στα 6 εκατ. ευρώ. Αν επιλεγεί ένα ανάλογο ποσό από τους «τζιαλορόσι», αντιλαμβάνεται κανείς πως είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατο να υπάρχει προοπτική παραμονής του παίκτη για περισσότερο από ένα χρόνο. Στην ΑΕΚ μετά το… πάθημα με τον Σέρχιο Αραούχο, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα πρέπει να ξαναμπούν στη διαδικασία απόκτησης με τη μορφή δανεισμού ενός παίκτη που ξέρουν εκ των προτέρων πως θα είναι δύσκολο να μείνει στην ομάδα μετά τον πρώτο χρόνο. Πάντως σε επαφές με τη Ρόμα θα επιχειρηθεί να αποσαφηνιστεί το τοπίο και οι όροι γύρω από την πιθανή απόκτηση του Πόνσε, που φέτος είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ στη Ligue 1.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης