Η Νότιγχαμ είναι έτοιμη να κάνει την υπέρβαση, αφού προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για τον Ζοάο Καρβάλιο. Παίκτης του Μέντες ο 21χρονος
UPD:
Η Νότιγχαμ είναι κοντά στην πιο ακριβή μεταγραφή της, αφού σύμφωνα με το SkySports έχει καταθέσει πρόταση 15 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για τον Ζοαο Καρβάλιο. Ο 21χρονος Πορτογάλος αμυντικός είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας του, ενώ είναι παίκτης του Ζόρζε Μέντες. Μάλιστα, ο πανίσχυρος ατζέντης μεσολάβησε και για τη μεταγραφή του Ντιόγκο Γκονσάλβες στη Φόρεστ (με τη μορφή δανεισμού).
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικοί του Ρευματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις για τους τύπους της πάθησης, τα συμπτώματα και την αντιμετώπισή της.