Για μια ζημιά σε μοτοσικλέτα έγινε το άγριο φονικό στο Λουτράκι, είχε διαφύγει στο δάσος ο 17χρονος που συνελήφθη
Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή - Ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε τον 19χρονο και τραυμάτισε θανάσιμα τον 17χρονο πριν διαφύγει στο δάσος
Αρχικά, ο θύτης, το θύμα και ακόμη τρεις νεαροί επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και μετέβησαν σε ανώνυμη δημοτική οδό η οποία ενώνει την Περιφερειακή Οδό Λουτρακίου με την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου.
Δείτε βίντεο με τον δράστη να βγαίνει από το Αστυνομικό Τμήμα
Εκεί άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε από το παντελόνι του (συγκεκριμένα από τη βουβωνική του χώρα) ένα μαχαίρι και αρχικά επιτέθηκε στον 19χρονο φίλο του θύματος πλήττοντάς τον επανειλημμένα στην δεξιά πλευρά του κορμού του.
Το θύμα και οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τον σταματήσουν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στο αριστερό μέρος του θώρακα και ακόμη έναν νεαρό επιφανειακά στο αριστερό μπράτσο.
Εν συνεχεία ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση διαμέσου της δασικής εκτάσεως ενώ δύο άτομα από την παρέα μετέφεραν τον 19χρονο τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Κλείσιμο
Ο 17χρονος εντοπίστηκε στις 8.00 το πρωί από τον αδερφό του αναίσθητος και πεσμένος ανάσκελα σε πρανές αριστερά του δρόμου που οδηγεί από την Περιφερειακή Λουτρακίου προς την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 19χρονος τραυματίας ανέφερε στους αστυνομικούς πως τόσο ο νεκρός φίλος του όσο και ο ίδιος δέχθηκαν επίθεση από το ίδιο άτομο, έναν 17χρονο, ενώ η μητέρα του ανήλικου βρισκόταν στο τμήμα και κατέθετε.
Για την κατάσταση του 19χρονου, είχε αναφερθεί ότι λίγο πριν τις 12:00 σήμερα το πρωί, ο νεαρός που μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Κορίνθου με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Σωτηρία και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική. Στο ίδιο πλαίσιο, ο 19χρονος φέρεται να είπε στους γιατρούς ότι ο 17χρονος που έπεσε νεκρός από μαχαίρι στην ίδια περιοχή ήταν φίλος του.
Σε δήλωσή της, η μητέρα του 19χρονου τραυματία ανέφερε: «Δεν ξέρω τίποτα ακόμα, εγώ κοιμόμουν όταν με πήραν. Για το άλλο το παιδάκι ότι είναι νεκρός το έμαθα καθ' οδόν για εδώ. Κολλητός φίλος του γιου μου ήταν. Ποιοι είναι αυτοί που σκότωσαν ένα παιδί και πήγαν να σκοτώσουν και άλλο; Δεν ξέρω...».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.