Η νέα Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μίχαελ Σκίμπε

Η νέα Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μίχαελ Σκίμπε

Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα δύο φιλικά με Ελβετία και Αίγυπτο έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στις επιλογές του

Η νέα Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μίχαελ Σκίμπε
Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές επέλεξε ο Μίχαελ Σκίμπε για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης).

Ο Γερμανός τεχνικός όπως αναμενόταν έχει προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές εν όψει της νέας προσπάθειας της Εθνικής, με τους Λημνιό, Κουλούρη του ΠΑΟΚ να καλούνται για πρώτη φορά στην ανδρών (έχοντας βέβαια θητεία στις μικρές εθνικές ομάδες).

Αναλυτικά στις κλήσεις του Σκίμπε βρίσκονται οι: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Κλείσιμο
Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης