ΠΑΟΚ για τιμωρία: «Στημένη η διαδικασία»

ΠΑΟΚ για τιμωρία: «Στημένη η διαδικασία»

Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

ΠΑΟΚ για τιμωρία: «Στημένη η διαδικασία»
Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληροφορήθηκαν την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακής 25/2 και ως θέση, οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά επισημαίνουν τα εξής: «Η απόφαση ήταν αναμενόμενη με βάση τη στημένη διαδικασία της Παρασκευής. Είναι απαράδεκτη και αστοιχείωτη. Καταθέτουμε άμεσα έφεση και σκοπός δεν είναι μόνο η δικαίωση αλλά  και η τιμωρία όσων συμμετείχαν στο θέατρο της Παρασκευής».

Αυτό που μεταφέρεται από τους στενούς του συνεργάτες είναι ένας έντονος εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει για το ποια στάση θα κρατήσει.

«Θεωρεί πως άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως είμαστε μόνοι μας και θα ακούσει πολύ προσεκτικά την άποψη των φιλάθλων για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», έλεγαν μεσημέρι της Δευτέρας (5/3) τα στελέχη της ομάδας, που επικοινώνησαν μαζί του και τον πληροφόρησαν για την απόφαση της κ. Σκολαρίκη και της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης