Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός

Όπως αναμενόταν, ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους ελέω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας

Αναβλήθηκε το ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός
Μετά και τις τρεις νέες σεισμικές δονήσεις που ταρακούνησαν την πόλη, η απόφαση του ΟΑΣΠ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ήταν ο αγώνας να μην διεξαχθεί για προληπτικούς λόγους και υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του Υφυπουργείου Αθλητισμού αλλά και της διοργανώτριας αρχής.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο αγώνας θα οριστεί σε νέα ημερομηνία αφού ούτε Δευτέρα θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που θέλουν οι σεισμολόγοι για να μελετήσουν μετασεισμική δραστηριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα:
«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο αγώνας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ «αναβάλλεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης