Θρυλική γιορτή για το 43ο αστέρι!

Θρυλική γιορτή για το 43ο αστέρι!

Όλη η ερυθρόλευκη οικογένεια γιόρτασε τον 43ο τίτλο της ποδοσφαιρικής ομάδας, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν χιλιάδες παιδιά 

Θρυλική γιορτή για το 43ο αστέρι!
Για τους φίλους του Ολυμπιακού το σκηνικό που είχε στηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης
» ήταν η συνήθεια που έχει γίνει λατρεία… Το τέλος της φετινής σεζόν βρήκε τους ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν τον 43ο τίτλους, που είναι  18ος στην τελευταία 20ετία και 6ος συνεχόμενος από την ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ.

Ο «Θρύλος των γηπέδων
Κλείσιμο
» για μια ακόμη χρονιά δικαιολόγησε απόλυτα το όνομα του κι η σημερινή βραδιά σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στα εκατομμύρια των οπαδών του.

Με το πρώτο πιάτο να είναι το επιβλητικό 5-0 επί της Καλλονής, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, από τα matrix του Φαληρικού σταδίου όλοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα 81 γκολ που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Τα φώτα σιγά, σιγά άρχισαν να σβήνουν ωστόσο τα βίντεο με τις μεγάλες στιγμές της χρονιάς ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο.

Το θρυλικό ρεκόρ των 21.300 εισιτηρίων διαρκείας, τα σπουδαία διπλά σε Λονδίνο, Ζάγκρεμπ, Τούμπα έκαναν τον κόσμο να παραληρεί, ενώ λίγο αργότερα ο αγωνιστικός χώρος πλημμύρισε από εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού που κρατούσαν σημαίες του συλλόγου και της Ελλάδας.

Τα φλας στις κερκίδες αναβόσβηναν ασταμάτητα και λίγο πριν τις 21:30 άρχισε η παρέλαση όλων των πρωταθλητών του Ολυμπιακού με την Κ20 να κάνει την αρχή, έχοντας πανηγυρίσει σήμερα (μετά το επιβλητικό 8-2 επί της Καλλονής) τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους.

Η γυναικεία ομάδα πόλο, η ομάδα νεανίδων του βόλεϊ (η γυναικεία ομάδα είναι στην Σαντορίνη εν όψει του αυριανού δεύτερου τελικού), η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, η ανδρική ομάδα βόλεϊ γνώρισαν την αποθέωση.

Μια ακόμη ξεχωριστή στιγμή, η είσοδος του Σπύρου Γιαννιώτη ο οποίος κρατούσε την ελληνική σημαία κι από πίσω του ακολουθούσαν κι οι υπόλοιποι αθλητές του Ολυμπιακού που θα εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Κι ο κύκλος έκλεισε με την ποδοσφαιρική ομάδα Κ17, οι αθλητές της οποίας μετέφεραν τις προηγούμενες 42 κούπες της μεγάλης ομάδας, προκειμένου να γίνει η απονομή της 43ης…

Εκείνη τη στιγμή ήταν η ώρα του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει τη θέση του μέσα στο γήπεδο φροντίζοντας να αφιερώσει τη σημερινή βραδιά «στον Γιώργο Σαλονίκη, έναν μεγάλο Ολυμπιακό» και στέλνοντας το δικό του μήνυμα (με πολλούς αποδέκτες) λέγοντας: «Αντέχετε άλλα 15 χρόνια; Γιατί τόσα έχω υποσχεθεί».




Ο Μάρκο Σίλβα, οι συνεργάτες του κι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γνώρισαν πραγματική αποθέωση, αλλά εκεί που έγινε πραγματικά χαμός ήταν όταν εμφανίστηκε ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης κι ο αρχηγός της ομάδας Νταβίδ Φουστέρ!




 Στις 21:45 από τα μεγάφωνα του γηπέδου άρχισε να ακούγεται το τραγούδι που έχει ταυτιστεί με το dna του συλλόγου «we are the champions» κι η κούπα σηκώθηκε από τα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού με την νύχτα να γίνεται μέρα από τα βεγγαλικά.

Κι εκείνη ακριβώς την στιγμή ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση για την 44η κούπα, καθώς σε 12 μήνες πάλι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα στηθεί μια ανάλογη γιορτή.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης