Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τη θλάση και υπολογίζεται κανονικά από τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τον αποψινό αγώνα της Λαμποράλ Κούτσα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:45)
Έναν πονοκέφαλο (και μάλιστα μεγάλο) επιπλέον θα έχει ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα για την ένατη αγωνιστική του Top 16.
Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, συμμετείχε τόσο στη χθεσινοβραδινή προπόνηση, όσο και στο μεσημεριανό χαλάρωμα της ομάδας του και τέθηκε στη διάθεση του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.
Η παρουσία του στη δωδεκάδα είναι δεδομένη και πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Κροάτη προπονητή να τον χρησιμοποιήσει και πόσο.
Ο 32χρονος σέντερ κάνει σπουδαία χρονιά με την ομάδα της Βιτόρια έχοντας 14,1 πόντους, 9,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.