Σπανούλης: «Να ευχαριστηθούμε μία μέρα την πρόκριση»

Σπανούλης: «Να ευχαριστηθούμε μία μέρα την πρόκριση»

Πανευτυχής ο Βασίλης Σπανούλης για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο F4 μετά το τέλος του αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Σπανούλης: «Να ευχαριστηθούμε μία μέρα την πρόκριση»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε μετά τη νίκη-πρόκριση: «Είναι μία τεράστια επιτυχία. Αυτή η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο Final Four, πολλές φορές είπαν να γίνει η σειρά των playoffs για να δούμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε πως είμαστε καλύτεροι σε τέτοιες σειρές. Σε μία τόσο μεγάλη σειρά, χρειάζεται και τύχη, την είχαμε με το μέρος μας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε φέρει τον Ολυμπιακό τόσο ψηλά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Δείχνουμε πως είμαστε ομάδα, είμαστε αγαπημένοι κι ο καθένας είναι ευχαριστημένος μες αυτό που κάνει. Αυτή η νίκη αξίζει σε όλους. Θα παλεύουμε να έχουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Είμαστε εδώ για να παλεύουμε».

Για τη σειρά: «Ήταν δύσκολη σειρά, κάπου θ' αντιδρούσε κι η Μπαρτσελόνα. Δείξαμε χαρακτήρα, στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε δυνατά, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ».

Κλείσιμο
Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Να ευχαριστηθούμε μία μέρα την πρόκριση, να ξεκουραστούμε, είναι τεράστια επιτυχία αυτό που πετύχαμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας».

Για το ότι είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, αυτοί με βοηθούν, αυτοί με σέβονται».

Για το... κλειδί της σειράς: «Η αντίδραση μετά το πρώτο παιχνίδι. Μας πλήγωσε η εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τραυματισμούς, χάσαμε το πλεονέκτημα και την τύχη μας την επέστρεψε ο Θεός σε αυτή τη σειρά».

Για τον κόσμο: «Τεράστια ώθηση μας έδωσε ο κόσμος και χωρίς τον κόσμο μας δύσκολα θα παίρναμε το παιχνίδι. Ο κόσμος μας... έσπρωξε όταν χρειαζόμασταν με τη νίκη, έριξε την ψυχολογία της Μπαρτσελόνα».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να ξεκουραστούμε. Ο κόουτς τόνωσε την ψυχολογία μας στο ημίχρονο και μας έκανε να... ξυπνήσουμε. Έχουμε ακόμα το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν υπάρχει χρόνος για θριάμβους και μεγάλα λόγια».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης