Οι τέσσερις οδηγίες του Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις οδηγίες του Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ

O Mίτσελ έχει δώσει από τώρα προς τους παίκτες του τις κατάλληλες εντολές για το πως θα πρέπει να λειτουργήσουν μέσα στο γήπεδο κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι τέσσερις οδηγίες του Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ
1. Πίεση ψηλά: Ο Ισπανός τεχνικός θέλει από τα μπακ και τα χαφ του να πρεσάρουν ψηλά από την αρχή του αγώνα. Να πιέζουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να γίνει το εύκολο λάθος και να μπορέσουν να απειλήσουν επαρκώς με το... καλημέρα. Στο μυαλό και την λογική του Μίτσελ το πρώτο 25λεπτο είναι καθοριστικό.

2. Κατοχή μπάλας και σωστή ανάπτυξη: Ο Μίτσελ επιζητά από τους παίκτες του να έχουν την απαιτούμενη κατοχή μπάλας αλλά και την κατάλληλη ανάπτυξη. Κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής που αρκετές φορές αντιμετωπίζει προβλήματα και μπορεί να... μπλοκάρει. Θέλει την κατάλληλη κυκλοφορία για να βγαίνει σωστά και γρήγορα η μπάλα μπροστά.

3. Μεγάλη προσοχή στις κάθετες και τις διαγώνιες μπαλιές: Κάτι που παρατηρείται σε ματς του Ολυμπιακού φέτος είναι η μη αναμενόμενη αντίδραση και λειτουργία της ομάδας σε κάθετες και διαγώνιες μπαλιές που βγαίνουν από το κέντρο και στην πλάτη της άμυνας. Ο Μίτσελ είναι πολύ... αυστηρός ως προς αυτό σχετικά με το ντέρμπι, περιμένοντας από τους παίκτες του να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή και προσήλωση.
Κλείσιμο

4. Να... πνίξουν και να μπλοκάρουν για τα καλά τον ΠΑΟΚ με το... καλημέρα: Ένα ακόμα βασικό ζητούμενο για τους ερυθρόλευκους είναι να μην επιτρέψουν σε καμία των περιπτώσεων στον ΠΑΟΚ να παίρνει μέτρα και να αναπτύσσεται επαρκώς είτε από το κέντρο είτε από τα άκρα. Ο σκοπός είναι ο Ολυμπιακός να... πνίξει τον δικέφαλο του Βορρά. Να μην τον αφήνει να κυκλοφορήσει μπάλα, επιβάλλοντας από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό του.

Πηγή: www.gazzetta.gr  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης