Πέρσι είχε ζήσει ένα… Δράμα (που του κόστισε εν πολλοίς και την πρωτιά). Φέτος, όμως, ο Ολυμπιακός πήρε το αίμα του… πίσω και επικρατώντας άνετα 82-64 του ΚΑΟΔ, επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.
«Εκδίκηση» για την περσινή ήττα πήρε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν πολύ σοβαροί -λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα απ’ την Λαμποράλ Κούτσα- και παίζοντας «δυνατή» άμυνα επικράτησαν του ΚΑΟΔ με σκορ 82-64 και έφτασαν τις επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές στην Α1.
Κορυφαίος ο Μάντζαρης που είχε 17 πόντους (4/6 τρίποντα), τον ακολούθησε ο Αγραβάνης με 12, ενώ στην 12άδα δίχως να αγωνιστεί βρισκόταν ο Λοτζέσκι. Απ’ τους Δραμινούς που απ’ την αρχή του αγώνα δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό (κι έχουν ρεκόρ 3-5) 14 είχε ο Όντομ και 13 ο Σλαφτσάκης.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco