Χημικοί του «Δημόκριτου» στα αποδυτήρια της Λεωφόρου

Χημικοί του «Δημόκριτου» στα αποδυτήρια της Λεωφόρου

Ειδικοί επιστήμονες θα ελέγξουν την... ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια του «Απόστολος Νικολαΐδης» - Είχαν προηγηθεί σχετικές καταγγελίες και του Πανθρακικού - Για πρώτη φορά μετά τα ΜΑΤ, τους πυροσβέστες, τα νοσοκομειακά οχήματα, τώρα επιστρατεύεται και εξειδικευμένο προσωπικό του υπουργείου Περιβάλλοντος εν όψει ντέρμπι!

ΝΑΤΟ: «Πρώτα το όνομα, μετά η ένταξη» για τα Σκόπια
Χημικοί του «Δημόκριτου» στα αποδυτήρια της Λεωφόρου
Χημικοί από το “Δημόκριτο” θα ελέγξουν τη... Λεωφόρο ενόψει του αυριανού ντέρμπι αιωνίων!

Σε μια πρωτόγνωρη στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου κίνηση προχωρά η Ελληνική Αστυνομία που ζήτησε τη συνδρομή των ειδικών επιστημόνων του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος" προκειμένου να ελεγχθούν οι εγκαταστάσεις του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” που θα φιλοξενήσει, το βράδυ του Σαββάτου, την αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι χημικοί του “Δημόκριτου” θα αναλάβουν να ελέγξουν την... «ποιότητα του αέρα στη Λεωφόρο», καθώς τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν καταγγελίες, τόσο από την αποστολή της ομάδας του Πανθρακικού – που είχε φιλοξενηθεί στο γήπεδο του ΠΑΟ – όσο και από τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επισκέφτηκαν στις αρχές της εβδομάδας το γήπεδο μαζί με τους υπευθύνους της ΕΠΟ, για “περίεργες οσμές” στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων!

Κλείσιμο
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο χημικός του «Δημόκριτου», Θωμάς Μάγκος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM: «δεχθήκαμε ένα αίτημα από την ελληνική αστυνομία. Να γίνουν μετρήσεις στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Εμείς αύριο από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα πάρουμε δείγματα για να μελετήσουμε την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια. Δεν μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Το αίτημα που έχουμε δεχθεί είναι οι μετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα. Αν μας ζητηθεί να παραμείνουμε στο χώρο, δεν το γνωρίζω»...

Σε κάθε περίπτωση και με βάση πηγές της αστυνομίας, η σχετική απόφαση για ελέγχους λήφθηκε για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης