Σκάνδαλο πατρότητας για τον Ολίσε: «Έχει 20 μηνών κόρη και δεν την έχει συναντήσει ποτέ»
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο Μίκαελ Ολίσε, όχι μόνο για το έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για μία υπόθεση που αφορά την προσωπική του ζωή και έχει προκαλέσει αίσθηση στη Γερμανία
Ο 24χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 ως ο κορυφαίος δημιουργός της διοργάνωσης, φέρεται να αποτελεί βασικό στόχο της Ρεάλ, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο πλευρό του Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη.
Την ίδια στιγμή, όμως, η γερμανική «Bild» δημοσίευσε στην πρώτη της σελίδα συνέντευξη της 34χρονης Φατίμα Ζάουνμπρεχερ, η οποία υποστηρίζει ότι ο Ολίσε είναι πατέρας της 20 μηνών κόρης της, Ααλίγια Νουρ.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία