Υπέγραψε και ανακοινώνεται από την Μπόρνμουθ ο Χρήστος Μανδάς
Ποδοσφαιριστής της Μπόρνμουθ είναι ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο
Στον μαγικό κόσμο της Premier League ανήκει ο Χρήστος Μανδάς. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (26/01), ο 24χρονος πορτιέρε έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Μπόρνμουθ και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο Λονδίνο από την Κυριακή το βράδυ (25/01) και τη Δευτέρα ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, πέρασε από τις καθιερωμένες εξετάσεις και υπέγραψε με τα «κεράσια», στα οποία θα είναι με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.
Στη συμφωνία υπάρχει ενοίκιο ύψους 3 εκατ. ευρώ και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ ενώ η Λάτσιο μπορεί να γίνει πλουσιότερη ακόμα περισσότερο (περίπου 1 με 1,5 εκατ. ευρώ) από κάποια συγκεκριμένα bonus του deal.
Πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις σε λίγες ώρες από τώρα και δεν αποκλείεται να δούμε το όνομα του διεθνή κίπερ στην αποστολή της Μπόρνμουθ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς το Σάββατο (31/1) για την 24η αγωνιστική της Premier League.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.