Πρώτο γκολ ο Τζίμας στην Premier League, μεγάλο διπλό η Μπράιτον στην έδρα της Νότιγχαμ - Βίντεο
Ο 18χρονος Έλληνας επιθετικός άνοιξε λογαριασμό στην Premier League διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 στη νίκη της ομάδας του στην έδρα της Φόρεστ
Η 30η Νοεμβρίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Στέφανου Τζίμα καθώς ο νεαρός Έλληνας επιθετικός πανηγύρισε το παρθενικό του γκολ στην Premier League το οποίο ουσιαστικά κλείδωσε και το υπερπολύτιμο τρίποντο για τη Μπράιτον
Ο Τζίμας είχε περάσει ως αλλαγή στο 65ο λεπτό, στην θέση του Ντάνι Γουέλμπεκ, και στο 88ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει. Η Μπράιτον βγήκε στην κόντρα με τον Γκρούντα, ο Μοράτο δεν έδιωξε σωστά στην μπάλα και ο Τζίμας που ακολουθούσε τη φάση την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2 που έφερε την Μπράιτον στην 5η θέση.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.