Την Κυριακή στις 15:30 αντί για τις 16:00 το Παναθηναϊκός - Προμηθέας λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα των πρασίνων
Η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατέθεσε σχετικό αίτημα στον ΕΣΑΚΕ κι αυτό σχετίζεται με την ώρα έναρξης του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας (26/10, 17:30) για την 8η στροφή της Super League 1
Στις 15:30 αντί για τις 16:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα Πάτρας για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League την Κυριακή (26/10).
Η ΕΡΤ ήταν εκείνη που κατέθεσε σχετικό αίτημα στον ΕΣΑΚΕ κι αυτό πιθανότατα σχετίζεται με την ώρα έναρξης του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας (26/10, 17:30) για την 8η στροφή της Stoiximan Super League, στον οποίο πιθανόν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των πρασίνων ο Ράφα Μπενίτεθ.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους