Ο Ολλανδός στόπερ με κεφαλιά στο 90+2′ έδωσε τη νίκη στους Reds κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2, κάνοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων να «τρελαθούν».
Την ίδια «τρέλα», αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο, είχε κι ο Ντιέγκο Σιμεόνε.
Μετά το τέρμα του 34χρονου, ο «Τσόλο» πλησίασε απειλητικά τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, με τη σύρραξη να αποφεύγεται την τελευταία στιγμή από τους σεκιούριτι που τον απομάκρυναν από την εστία «φωτιάς».
Φαίνεται ότι κάποιος οπαδός των γηπεδούχων τον έβρισε ή του έκανε κάποια άσχημη χειρονομία.
Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός έδειχνε μετά πως του έκαναν άσεμνη χειρονομία.
Τελικά, ο διαιτητής απέβαλε τον Αργεντινό, ο οποίος είδε τα τελευταία λεπτά από τα αποδυτήρια του Άνφιλντ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.