Καλύτερο δεν θα μπορούσε να φανταστεί το ντεμπούτο του στο MLS ο Νεκτάριος Τριάντης. Ο Αυστραλός χαφ που πρόσφατα επέλεξε να εκπροσωπεί την Εθνική Ελλάδος στις διεθνείς διοργανώσεις, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μινεσότα Γιουνάιτεντ, τα ξημερώματα της Κυριακής (14/9).
Στο παιχνίδι με τη Σαν Ντιέγκο, ο άλλοτε παίκτης της Σάντερλαντ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό της συνάντησης. Σχεδόν 15 λεπτά μετά, έδωσε την ασίστ στον Χάρβεϊ για το 0-2 της ομάδας του, όμως το καλύτερο το κρατούσε για το φινάλε.
Έχοντας μπει στις καθυστερήσεις τις αναμέτρησης, είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας, δεν το σκέφτηκε πολύ και «εκτέλεσε» από το κέντρο του γηπέδου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με ένα ασύλληπτο σουτ που άφησε άπαντες άναυδους.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή