Ο Έλληνας «θεός» του μπάσκετ έχει γενέθλια και η ομάδα με την οποία μεγαλούργησε δεν γινόταν να τον ξεχάσει.
Η ΚΑΕ Άρης ευχήθηκε με ξεχωριστό τρόπο στον Νίκο Γκάλη, τον άνθρωπο που πήρε στις πλάτες του μια ολόκληρη μπασκετική γενιά. Ο «Γκάνγκστερ» των ελληνικών παρκέ κλείνει σήμερα τα 68 του χρόνια και σύσσωμος ο κόσμος του Άρη του εύχεται χρόνια πολλά.
Μάλιστα για σήμερα είναι προγραμματισμένη και η επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης των «κιτρινόμαυρων». Θα έλεγε κανείς ότι η 23η Ιουλίου είναι μια σημαδιακή μέρα για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών