ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Γιατί ο Μπριχ πήρε πίσω την κόκκινη του Κοτάρσκι στο πέναλτι που κέρδισε ο Πινέδα - Βίντεο
Τι αποφάσισε αρχικά ο Γερμανός ρέφερι, Φέλιξ Μπριχ στη φάση του 20' του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και γιατί άλλαξε την απόφασή του για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ
Στη φάση του 20', στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League 1, στην οποία η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πινέδα από τον Κοτάρσκι, αρχικά ο Φέλιξ Μπριχ υπέδειξε φάουλ και αποβολή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του, όταν ενημερώθηκε άμεσα από τον VAR ότι η ανατροπή είχε γίνει εντός περιοχής. Και τιμώρησε τον Κοτάρσκι με κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι ο κίπερ του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αγγίξει τη μπάλα όταν τον απέφυγε ο Πινέδα.
Εν τέλει ο Πέτρος Μάνταλος ευστόχησε και η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ εναντίον του ΠΑΟΚ.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.