O Ολυμπιακός επικράτησε 76-74 του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σάββατο.
Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και ανέβηκε το μεσημέρι στον ιερό βράχο της Ακρόπολης των Αθηνών για να θαυμάσει τον Παρθενώνα και να δει από ψηλά την Αθήνα αλλά και τον Πειραιά.
Ο Γάλλος από την πρώτη ημέρα που πάτησε στην χώρα μας δήλωσε λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και θαυμαστής της ελληνικής μυθολογίας.
Μετά την επίσκεψή του ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του Παρθενώνα και έγραψε: «Κλάση».
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση την Δευτέρα κόντρα στο Μαρούσι για τη Basket League.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.