Οι φίλοι του Παναθηναϊκούθα έχουν... διπλοβάρδια απόψε το βράδυ. Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα, πιο δίπλα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, Novasports Prime) για την 28η αγωνιστική της EuroLeague.
Σε ένα παιχνίδι που θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες τη νίκη, για διαφορετικούς όμως λόγους. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να εδραιωθεί για τα καλά στην τετράδα του πλεονεκτήματος της έδρας ενόψει των play off.
Από την άλλη η Ρεάλ ακροβατεί καθώς βρίσκεται οριακά μέσα στη 10άδα για τα play in αυτήν την ώρα και ψάχνει νίκες που θα της εξασφαλίσουν τη συνέχειά της στη διοργάνωση.
Με τον Εργκίν Αταμάν να τονίζει πόσο ιστορικές είναι οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ, στο remake του περσινού τελικού. Την ώρα που ο Γουένιεν Γκέιμπριελ στάθηκε στις «μάχες» τις οποίες θα κληθεί να δώσει ο ίδιος, μαζί με τον Πλάις και τον Μήτογλου απέναντι στους ψηλούς των Μαδριλένων.
Η σημαντική πιστοποίηση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της METRO να προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια ένα σύγχρονο, συμπεριληπτικό και υποστηρικτικό εργασιακό περιβάλλον.
Η Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από πυρκαγιές, πλημμύρες και σεισμούς. Η γνώση, η πρόληψη και η σωστή προετοιμασία δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη. Γιατί απέναντι στο απρόβλεπτο της Φύσης, η ετοιμότητα είναι η μεγαλύτερη ασπίδα.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.