Ο Λουίς Πάλμα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου με αντίπαλο την ΑΕΚ και μάλιστα φάνηκε ότι ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο με τον τρόπο που το πανηγύρισε.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα, χόρεψε στους ρυθμούς του Κέντρικ Λαμάρ, με το viral τραγούδι του Αμερικάνου ράπερ. Το τραγούδι «Not Like Us» είναι το χιτ της χρονιάς με το οποίο παρουσίασε το σόου του στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl.
Ο Λαμάρ θεωρείται από τις πιο «φρέσκες» φωνές της ραπ σκηνής και είναι λογικό να εμπνέει τους νέους ποδοσφαιριστές.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας