Ο Λουίς Πάλμα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ποδοσφαίρου με αντίπαλο την ΑΕΚ και μάλιστα φάνηκε ότι ήταν ιδιαίτερο για τον ίδιο με τον τρόπο που το πανηγύρισε.
Ο εξτρέμ από την Ονδούρα, χόρεψε στους ρυθμούς του Κέντρικ Λαμάρ, με το viral τραγούδι του Αμερικάνου ράπερ. Το τραγούδι «Not Like Us» είναι το χιτ της χρονιάς με το οποίο παρουσίασε το σόου του στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl.
Ο Λαμάρ θεωρείται από τις πιο «φρέσκες» φωνές της ραπ σκηνής και είναι λογικό να εμπνέει τους νέους ποδοσφαιριστές.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.