Το φοβερό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί της Αλ Αχλί στο ντέρμπι με την Αλ Νασρ - Βίντεο
Οι οπαδοί των γηπεδούχων δημιούργησαν ένα μαγευτικό κλίμα πριν την έναρξη του ντέρμπι με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Saudi Pro League ανάμεσα στην Αλ Αχλί και την Αλ Νασρ, του Κριστιάνο Ρονάλντο οι φίλαθλοι των γηπεδούχων επιφύλασσαν μία ξεχωριστή υποδοχή στους παίκτες των δύο ομάδων. Ένα κορεό στα χρώματα της Αλ Αχλί.
Το drone έπαιρνε πανοραμικά πλάνα αφού περίμενε αυτό που θα συνέβαινε. Οι οπαδοί της Αλ Αχλί κρατούσαν σακούλες στα χρώματα της ομάδας τους σχηματίζοντας το έμβλημα της.
Στη συνέχεια, άρχισαν να τραγουδάνε κουνώντας τις ρυθμικά και δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.