Ατύχημα είχε ο Φάνης Χριστοδούλου - Απών από τις υποχρεώσεις του Πανιωνίου
Η ΚΑΕ Πανιώνιος ευχήθηκε στον «μπέμπη» να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά του
Την απουσία του Φάνη Χριστοδούλου από τον πάγκο το προσεχές διάστημα λόγω ενός ατυχήματος, γνωστοποίησε ο Πανιώνιος.
«Ο Φάνης θα επιστρέψει σύντομα στον πάγκο αφού ξεπεράσει μια μικρή περιπέτεια εξαιτίας ατυχήματος. Ας στείλουμε όλοι τις ευχές μας στο σύμβολο του Συλλόγου» ανέφεραν οι κυανέρυθροι στην ενημέρωσή τους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι