Ο Μπρούνοι Ονιεμαέτσι είναι και με τη βούλα παίκτης του Ολυμπιακού καθώς το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τη Μποαβίστα.
Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις με τα ερυθρόλευκα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του δηλώνοντας έτοιμος για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούνο Ονιεμαέτσι:
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θυμάμαι πως όταν ενημερώθηκα για πρώτη φορά για την πρόταση, μίλησα με την οικογένειά μου. Όλοι ενθουσιάστηκαν και τώρα ανυπομονώ.
Ελπίζω να δω τους οπαδούς μας στο γήπεδο πολύ σύντομα. Όταν άκουσα για την προοπτική του Ολυμπιακού, σκέφτηκα την πιθανότητα να παίξω στην Ευρώπη. Αυτό με παρακίνησε αρκετά ώστε να έρθω και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ.
Είμαι ένας αρκετά γρήγορος ποδοσφαιριστής. Όταν η ομάδα μας έχει την μπάλα είμαι έτοιμος να βοηθήσω στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα όταν χρειαστεί. Είναι κάτι που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής, να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα το νιώσω (στο Γ. Καραϊσκάκης) και που θα ζήσω αυτόν τον κόσμο.
Κλείσιμο
Γεια σας φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Είμαι ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω, ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό εδώ, να με απολαύσετε και να σας απολαύσω και εγώ».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.