Νεκρός ανασύρθηκε πριν λίγο ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια της διώροφης πολυκατοικίας, τμήμα της οποίας κατέρρευσε στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Λεμεσότης Κύπρου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.
Στο σημείο βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση των αρχών, καθώς σύμφωνα με το philenews.com υπάρχουν πληροφορίες για έναν ακόμη εγκλωβισμένο, ενώ ήδη έχουν καταγραφεί τρεις τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Στο σημείο επικρατεί έντονη κινητοποίηση των αρχών, με άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών. Έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.